Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Stiri
Symfony
Septembrie 2016

Treci la urmatorul nivel! Invata Symfony, un performant framework PHP, folosit de profesionisti in proiecte complexe. Tocmai am actualizat cursul online PHP/MySql (Programator Web2) cu informatiile de care ai nevoie.

Fii in pas cu schimbarea!
Ianuarie 2016

Cursurile online de Administrare Linux au fost actualizate. Acum contin informatii despre ultimele tehnologii si versiuni de servere disponibile.

Blogul Crystal Mind Academy
Octombrie 2014

Am lansat blogul Crystal Mind Academy cu stiri, tutoriale, articole si informatii utile despre certificari, Cisco, Linux si Security.

Cursuri online Programare C si C++
Septembrie 2013

Impreuna cu C++ Institute lansam 2 cursuri de programare in C si C++.
Cursurile se pot urma in varianta cu predare sau online. Se obtine certificarea internationala CLA si/sau CPA cu discount de 70%. Pentru ca tu sa inveti mai bine ! Mai multe detalii despre cursurile de programare in C/C++ pe www.crystalmind.ro

Grafica si design in Photoshop
Octombrie 2012

Am lansat cursul Grafica si design in Photoshop. Cursul este bogat in informatie, exemple, aplicatii.
Daca esti interesat de grafica vectoriala, identitate de companie, efecte de imagine sau retusare photo, acest curs este pentru tine !
Va invitam sa vedeti o parte din curs, folosind contul Demo sau sa cititi descrierea cursului.

CSS3
Iulie 2012

Cursul "Programator Web1 (HTML/CSS)" a fost imbunatatit cu un nou capitol despre CSS3, ultimul standard W3C. Detalii.

Reduceri de Paste
Aprilie 2012

Invata-Online.ro va ofera reduceri de 50% cu ocazia sarbatorilor de Paste !
In perioada 06.04.2023 - 05.05.2023 beneficiati de aceasta reducere la toate cursurile disponibile online.
Echipa Invata-Online.ro va doreste Paste fericit !

Reduceri de 50% in perioada sarbatorilor
Decembrie 2011

Suntem incantati sa va oferim o reducere la jumatate a preturilor pentru toate cursurile prezente pe Invata-Online.ro, reducere ce va fi valabila in perioada 10.12.2023 - 10.01.2012.
Se vor pastra si reducerile pentru elevi, studenti si someri.

Echipa Invata-Online.ro va ureaza "Sarbatori Fericite !"

Pentru adevaratii hackeri
Linux & Infosec
Noiembrie 2009

Am lansat cursul "Advanced Linux & Infosec" si in varianta online. Programa de studiu si modul de abordare fac din acesta un curs unic pe piata. Demo


Cursul poate fi urmat si in varianta cu predare aprofundata si laboratoare la sediul nostru din Bucuresti. In acest caz esti inscris automat si la cursul online.

Curs Programator Web 2
(PHP si MySQL)
Iunie 2009

Am lansat cursul Programator Web 2 (PHP si MySQL). Cursul este bogat in informatie, exemple, aplicatii.

Va invitam sa vedeti o parte din curs, folosind contul Demo sau sa cititi descrierea cursului.

Va avertizam ca nu este un curs scurt, simplu, dar o sa va placa !

Actualizare curs Programator Web1
Noiembrie 2008

Cursul Programator Web 1 a fost imbunatatit cu peste 3 ore de tutoriale video. Aceasta actualizare este vizibila in capitolele "Notiuni de grafica web" si "Realizarea unui site".

In cele 2 capitole, este prezentata pas cu pas, in timp real, constructia primei pagini web (index) dintr-un site al unei firme imaginare.

In capitolul "Notiuni de grafica web" sunt prezentate in cadrul unui tutorial video atat notiuni elementare de Photoshop cat si optimizarea si decuparea designului pentru a fi folosit in pagina web.

In capitolul "Realizarea unui site" este prezentata realizarea codului html si css pentru index-ul acestui site. Acest capitol arata cum se folosesc in mod practic cunostintele teoretice invatate la curs.

Linux Server Administration
August 2008

Noul curs vine in continuarea primei parti "Linux Basic Administration" si contine concepte de administrare Linux folosite in mediul Enterprise. Vei invata notiuni utile si interesante de la Bash Scripting la compilarea kernelului Linux, prezentarea si configurarea majoritatii serverelor (DHCP,FTP,NFS,Apache,MySql,Postfix,BIND etc), firewall, routing, security etc.

In curand !
Iunie 2008

In cadrul Invata-Online.ro vor fi disponibile in scurt timp urmatoarele cursuri: Linux Server Administration, Advanced Linux & INFOSEC, Programator WEB2 (PHP+MySql), Microsoft Word, Microsoft PowerPoint si OpenOffice. Foloseste formularul de contact pentru a preciza cursul dorit, iar noi te anuntam in momentul lansarii.

Am lansat Invata-Online.ro
Iunie 2008

Crystal Mind Academy a lansat sistemul de cursuri online Invata-Online.ro adresat celor care doresc sa studieze intr-un mod organizat fara a se deplasa in persoana la cursurile noastre.

Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop