Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

FAQ
Cine este Crystal Mind Academy? Ce este Invata-Online.ro?
Crystal Mind Academy este o institutie privata cu sediul in Bucuresti care ofera o gama variata de cursuri IT si Limbi Straine atat in formatul clasic cat si online. Misiunea noastra este de deveni lider de piata pe segmentul de training ceea ce ne obliga sa acordam o atentie deosebita fiecarui detaliu din activitatea desfasurata. Invata-Online.ro este o platforma proprietara de e-learning care inglobeaza ultimele tehnologii WEB si care este destinata celor care nu se pot deplasa in persoana la cursurile pe care le organizam sau prefera sa studieze in mod organizat dar in propriul ritm.
Cum ma pot convinge ca aceste cursuri sunt potrivite pentru mine?
Fiecare curs are o sectiune demo la care te poti inscrie gratuit. Ai acces la o parte din documentatie, examene, catalog etc pentru a te convinge de calitatea serviciului oferit.
Pe piata exista si alte oferte de cursuri online? De ce sa ma inscriu la cursurile online organizate de Crystal Mind Academy?
Experienta noastra precum si parteneriatul de training cu cea mai mare firma de pe glob din domeniul Networking (Cisco Systems) ne-a ajutat sa evoluam continuu si sa invatam ca satisfacerea nevoilor si asteptarilor clientilor nostri trebuie sa reprezinta dezideratul priomordial al existentei noastre. Sutele de studenti care au finalizat cursurile noastre ne-au ajutat sa analizam si sa implementam aspectele necesare pentru oferirea de cursuri de calitate astfel incat tu sa "Inveti mai bine !"
Cine se poate inscrie la cursuri? Care este limita de varsta?
La cursurile oferite se poate inscrie orice persoana doritoare sa invete lucruri noi sau sa se perfectioneze. Limita minima de varsta este 14 ani. Nu exista limita maxima de varsta.
Care este modalitatea de inscriere si plata? Ma pot retrage dupa inceperea cursului?
Pentru a te inscrie la un curs trebuie sa-ti creezi un cont daca nu ai. Dupa inscrierea la cursul dorit din pagina acestuia vei primi pe e-mail o factura pe care trebuie sa o achitati prin banca. De asemenea vei primi si un contract in 2 exemplare pe care trebuie sa-l printezi si sa-l semnezi. Ulterior ne trimiti prin posta cele 2 exemplare semnate urmand sa primesti inapoi un exemplar.
In cazul in care doresti sa te retragi dupa inceperea cursului, suma de bani platita nu se restituie.
Care sunt conditiile care trebuie indeplinite pentru finalizarea unui curs?
Pentru fiecare curs exista o serie de conditii care trebuie indeplinite pentru finazarea sa. Examene partiale, examen final, teme de laborator si seminarii. Majoritatea acestora sunt obligatorii. Pentru detalii despre un anumit curs viziteaza sectiunea dedicata acestuia.
Ce diploma se obtine la finalizarea unui curs?
Dupa sustinerea si promovarea examenelor aferente fiecarui curs precum si realizarea temelor practice de seminar acolo unde este cazul, vei primi o diploma (in format PDF si tiparita) din partea Crystal Mind Academy in care este mentionat faptul ca ai absolvit cursul precum si calificativul de promovare. De asemenea sunt enumerate notiunile si conceptele acumulate.
Eu am mult timp la dispozitie si pot invata mai repede. Pot termina un curs in 3 zile?
Da. Nu exista limita minima de finalizare a cursului. Trebuie doar sa sustineti si sa promovati examenele aferente acestuia precum si temele de seminar. Exista totusi o limita maxima pentru finalizarea fiecarui curs, care este de 9 luni de la data inscrierii.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop