Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Advanced Linux & INFOSEC

Curs Advanced Linux & INFOSEC

Advanced Linux & INFOSEC se adreseaza acelor persoane care au experienta medie, atat teoretica cat si practica in Networking in general si Linux in special. Cursul intra in detalii despre securitatea informatiei, servere pe Linux, dar si in concepte generale de Networking precum QoS sau TCP/IP. Nivelul de prezentare este avansat.


Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
80 RON 150 RON 80 RON
Demo Advanced Linux & INFOSEC Inscrie-te la Advanced Linux & INFOSEC


Prezentare generala
Care este cel mai rau lucru pe care un Black Hat Hacker il poate cauza retelei si informatiilor tale ? Pentru a te putea proteja eficient trebuie sa patrunzi esenta diferitelor moduri de atac, sa poti anticipa miscarile adversarului. Doar daca intelegi ce si cum te poate lovi cel mai rau vei putea cu adevarat sa te feresti.

Cursul Advanced Linux & INFOSEC incheie trilogia cursurilor de Linux organizate de Crystal Mind Academy atat in format online cat si clasic cu predare.

Curricula cursului urmeaza 3 directii principale si anume securitatea informatiei din perspectiva unui White Hat Hacker, concepte avansate despre Networking precum QoS, TCP/IP etc si configurarea si securizarea serverelor pe Linux.

Cursul este format din 13 capitole, fiecare urmarind o anumita tema. Vor fi prezentate notiuni legate de NETFILTER/iptables avansat, QoS/HTB, IDS/snort, Criptografie, Steganografie, platforma LAMP, VPN, Security Audit & Penetration Testing, WLAN etc.

Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o diploma de finalizare in limba engleza care detaliaza cele invatate si precizeaza nota obtinuta.

Pentru inscrierea la acest curs sunt necesare cunostinte cel putin medii de Linux si Networking. Ideal cursantii trebuie sa fi promovat cursurile Linux Basic Administration, Linux Server Administration si Cisco CCNA - Exploration.


Participarea la celelalte cursuri online de Linux nu este o conditie obligatorie, dar foarte recomandata.

Pentru finalizarea cursului si emiterea diplomei de absolvire urmatoarele conditii sunt obligatorii:
  • promovarea examenului aferent fiecarui capitol precum si a unui examen final. Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta reprezinta nota finala;
  • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizata aceasta cerinta si marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. In cazul neacceptarii temei de catre profesor, cursantul are dreptul la inca 2 incercari;
  • toate cerintele necesare finalizarii cursului trebuie indeplinite in maximum 9 luni de la data inscrierii;

Nota: Toate notiunile si demonstratiile prezentate in curs sunt din perspectiva unui White Hat Hacker. Este interzisa testarea celor prezentate pe alte sisteme decat cele proprii. In cazul pierderii de date sau compromiterii sistemului de operare responsabilitatea este exclusiva a celui care a exercitat actiunea.

Autor: Andrei Dumitrescu
Are experienta reala de peste 10 ani cu sisteme Linux folosite in mediul Enterprise si a desfasurat numeroase proiecte pentru firme din tara si din strainatate.
De 6 ani lucreaza ca trainer la Crystal Mind Academy pentru cursurile Cisco CCNA, CCNA Security, CCNP si Linux.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop