Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

PHP si MySql (Programator Web 2)

Curs PHP si MySql (Programator Web 2)

PHP si MySql (Programator Web 2) are scopul de a te pregati pentru dezvoltarea eficienta a aplicatiilor web folosind PHP si MySQL. Nivelul cursului porneste de la zero, pana la un nivel mediu/avansat si acopera subiectele ce pot fi vazute la pagina Documentatie sau prin contul Demo.

Cursul poate fi urmat in continuarea cursului HTML / CSS (Programator Web 1), sau poate fi urmat direct, atat timp cat cursantul are cunostinte de baza de html si css, si intelege conceptele fundamentale ale tehnologiei web (ce este un server web, ce este un client web, cum interactioneaza acestea, ce este un client de FTP, etc).


Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
210 RON 280 RON 180 RON
Demo PHP si MySql (Programator Web 2) Inscrie-te la PHP si MySql (Programator Web 2)


Prezentare generala
Cursul ofera in prima parte o baza teoretica solida a limbajului PHP. Se insista pe exemple multe, simple, pentru a testa si a deprinde sintaxa PHP, iar pentru cei care n-au mai programat aceste exemple sunt o ocazie de a se deprinde cu regulile de baza ale programarii.

Pe masura ce cursantul trece de elementele fundamentale ale limbajului (deci incepand cu capitolul 6), sunt prezente in acelasi timp si exemple complexe, asa numitele 'mini-aplicatii' ce ofera rezolvari pentru problemele cele mai des intalnite in aplicatiile web.
Astfel, sunt tratate in detaliu, in diferite grade de complexitate, subiecte ca: procesarea si validarea formularelor, operatiile cu bazele de date - MySQL, tratarea erorilor, folosirea sesiunilor pentru login, etc.

In 'mini-aplicatii' insist pe informatiile din capitolul respectiv, insa se folosesc si cunostinte acumulate pana la acel capitol in curs.

Temele prezente in curs sunt o provocare pentru cursant de a folosi cunostintele in scopuri practice asa cum va trebui sa o faca in continuare in cariera de programator in PHP. Temele sunt optionale, insa foarte recomandate.

Ultimul capitol al cursului ofera codul sursa complet si explicatia acestuia pentru realizarea unui magazin virtual, numit laptops. Acest capitol, este ceva mai complex decat cele anterioare, insa arata cum se pot folosi cunostintele acumulate in curs pentru realizarea unei aplicatii web reale, de aceea, consider ca merita parcurs cu atentie. Unul din principalele scopuri ale proiectului laptops este sa incurajeze cursantul sa programeze eficient, sa reutilizeze cat mai mult cod, de la un proiect la altul. Din acest motiv, o parte din codul acestui proiect poate fi folosit si la alte aplicatii web, prin urmare cursantul poate beneficia de el pentru aplicatiile sale viitoare, bineinteles cu respectarea regulilor de copyright

Suportul profesorului

Ca si la celelalte cursuri Invata-Online.ro, acest curs are suport prin email sau prin formularul Intreaba Profesor accesibil din documentatie.
Profesorul va raspunde cursantului la intrebarile legate de PHP sau MySQL, de materialul din curs, sau de teme.


Promovarea cursului

Cursul se considera promovat in momentul in care cursantul are toate examenele online promovate.
Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta la un examen reprezinta nota finala pentru acel examen. Daca un examen este 'picat' a 3-a oara, cursul nu mai poate fi promovat.

Accesul la curs

Accesul la acest curs este de 9 luni de la inscriere. Dupa acest interval, materialul cursului nu mai poate fi accesat, si implicit nu mai poate fi promovat.


Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o diploma de finalizare care detaliaza cele invatate, in limba engleza.Autor: Stefan Horomnea
Lucreaza de peste 7 ani in domeniul programarii web si a realizat o gama variata de site-uri, incepand de la site-uri de prezentare pentru companii pana la aplicatii web complexe gen comunitati online sau magazine virtuale.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec