Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Linux Basic Administration

Curs Linux Basic Administration

Linux Basic Administration se adreseaza acelor persoane care nu au experienta in Linux sau cunosc anumite concepte dar nu intr-un mod organizat si doresc sa acopere golurile ramase. Nivelul de prezentare este mediu ca si dificultate.
Scopul cursului este de a forma sau consolida bazele OBLIGATORII de cunostinte ale oricarei persoane doritoare sa lucreze ca Administrator de Sistem.Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
80 RON 150 RON 80 RON
Demo Linux Basic Administration Inscrie-te la Linux Basic Administration


Prezentare generala
Cursul Linux Basic Administration este primul dintr-o suita de 3 cursuri alaturi de Linux Server Administration si Advanced Linux & INFOSEC. Aceste 3 cursuri ofera o imagine completa si de ansamblu asupra modului de organizare si de administrare a unui sistem Linux din mediul Enterprise.

Cursul este format din 9 capitole organizate astfel incat parcurgerea lor sa fie cat mai logica, iar notiunile prezentate sa vina pentru cursant cat mai natural.

Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o diploma de finalizare care detaliaza cele invatate, in limba engleza.

Pentru inscrierea la acest curs nu sunt necesare cunostinte initiale de Linux sau Networking.
Pentru finalizarea cursului si emiterea diplomei de absolvire urmatoarele conditii sunt obligatorii:
  • promovarea examenului aferent fiecarui capitol precum si a unui examen final. Nota minima de promovare pentru fiecare examen este de 80%. Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta reprezinta nota finala;
  • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizata aceasta cerinta si marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. In cazul neacceptarii temei de catre profesor, cursantul are dreptul la inca 2 incercari;
  • toate cerintele necesare finalizarii cursului trebuie indeplinite maximum 9 luni de la data inscrierii;


Autor: Andrei Dumitrescu
Are experienta reala de peste 10 ani cu sisteme Linux folosite in mediul Enterprise si a desfasurat numeroase proiecte pentru firme din tara si din strainatate.
De 6 ani lucreaza ca trainer la Crystal Mind Academy pentru cursurile Cisco CCNA, CCNA Security, CCNP si Linux.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop