Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Despre noi
Crystal Mind Academy este o institutie privata, academie Cisco, avand misiunea de a deveni lider de piata pe segmentul de cursuri din domeniul IT si al Limbilor Straine. Mai multe informatii despre Crystal Mind Academy gasesti la www.crystalmind.ro

Invata-Online.ro este un produs Crystal Mind Academy reprezentat printr-o performanta platforma e-learning avand drept scop organizarea de cursuri si teste online.

Traim in secolul vitezei si timpul nu este niciodata suficient. Dorinta de a promova profesional, de a te reorienta sau de a acumula noi cunostinte in domeniul in care activezi deja se loveste de imposibilitatea de a-ti imparti mai bine timpul astfel incat sa poti participa efectiv la diverse cursuri de pregatire si perfectionare.

Sub deviza "Learn Online Better" si bazandu-se pe experienta Crystal Mind Academy in organizarea de cursuri "in corpore", Invata-Online.ro are misiunea de a-ti furniza cea mai eficienta solutie de pe piata romaneasca pentru training-ul online.Sistemul e-learning Invata-Online.ro este creat in intregime de catre specialistii nostri, acopera neajunsurile celorlalte produse similare de pe piata, inglobeaza cele mai noi tehnologii Web ( PHP, MySql, CSS, Ajax, JavaScript si Flash) si isi propune sa ii ajute intr-un mod eficient pe cei care nu pot lua parte in persoana la cursurile noastre, dar care isi doresc cu adevarat sa se initieze sau sa se perfectioneze fie in domeniul IT fie in cel al Limbilor Straine.

Programa cursurilor este organizata pe capitole si impartita in module care pot fi accesate foarte usor. Exista de asemenea tutoriale video in care poti observa modul practic de realizare a diferitelor taskuri, precum si un sistem de examinare integrat.

Pentru finalizarea cursului si eliberarea diplomei de absolvire este nevoie de sustinerea si promovarea unui numar de examene. Detalii gasesti in descrierea fiecarui curs. Acestea au rol de a evalua cunostintele acumulate si de a ajuta la auto-verificarea notiunilor parcurse la curs. Pentru a oferi un caracter practic cursantii trebuie sa realizeze de multe ori o serie de teme de seminar practice.

In afara suportului tehnic si pedagogic de care beneficiezi prin inscrierea la oricare din cursurile disponibile pe Invata-Online.ro, Crystal Mind Academy iti ofera multe beneficii financiare: puncte de fidelitate, reduceri substantiale pentru elevi, studenti, someri sau persoane aflate in situatii speciale, bonusuri diversificate.

Invata-Online.ro transforma procesului de a invata intr-o experienta captivanta in care rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pentru a te convinge de calitatea serviciilor eferite, pur si simplu testeaza-ne ! Fiecare curs are o sectiune demo pe care o poti accesa gratuit !


Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Crystal Mind Academy este operator in baza de date a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.) sub numarul 0007852/05.04.2012.

Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop