Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

HTML si CSS (Programator Web 1)

Curs HTML si CSS (Programator Web 1)

HTML si CSS (Programator Web 1) se adreseaza atat persoanelor care vor sa realizeze pagini web in mod profesionist si eficient si nu au cunostinte deloc in acest domeniu cat si persoanelor care stiu "cate ceva" dar au nevoie de acumularea cunostintelor in mod organizat si exemple ce ajuta fixarea si aplicarea acestor cunostinte.
Partea teoretica a cursului acopera limbajul HTML / XHTML, CSS, si bazele limbajului JavaScript.


Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
160 RON 160 RON 130 RON
Demo HTML si CSS (Programator Web 1) Inscrie-te la HTML si CSS (Programator Web 1)


Prezentare generala
Din cauza faptului ca exista deja foarte multa informatie pe Internet (corect pe Web) referitoare la dezvoltarea de pagini web si la limbajele HTML/CSS/JavaScript, cursul a fost gandit astfel incat sa ofere urmatoarele avantaje:
  • Se prezinta cunostintele si uneltele moderne, eficiente, folosite in prezent de catre profesionistii in domeniu
  • Se pune accent pe aplicarea in practica a informatiilor acumulate, pe exemple si exersarea lor, iar cunostintele teoretice isi au un rol bine definit si prezinta concepte obligatorii de inteles
  • Seria de tutoriale video (de peste 3 ore) prezinta pas cu pas, in timp real, realizarea primei pagini web (index, sau home page) dintr-un site web.
  • Sursa site-ului web prezentat in tutoriale poate fi descarcata complet, pentru a fi analizata de catre cursant: fisierele html, css, imagini, si fisierele psd ce reprezinta designul site-ului.
  • Cursul ofera o serie de teme ce vor fi realizate de catre cursant. Profesorul responsabil cu acest curs va raspunde la intrebarile cursantului, oferind suport pentru intelegerea materiei si realizarea temelor practice.Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o diploma de finalizare care detaliaza cele invatate, in limba engleza.

Pentru finalizarea cursului si emiterea diplomei de absolvire urmatoarele conditii sunt obligatorii:
  • promovarea examenului aferent fiecarui capitol precum si a unui examen final. Nota minima de promovare pentru fiecare examen este de 80%. Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta reprezinta nota finala;
  • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizata aceasta cerinta si marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. In cazul neacceptarii temei de catre profesor, cursantul are dreptul la inca 2 incercari;
  • toate cerintele necesare finalizarii cursului trebuie indeplinite in maximum 9 luni de la data inscrierii;
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop