Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Servicii Corporate
Serviciile corporate oferite de Crystal Mind Academy prin intermediul platformei Invata-Online.ro se adreseaza companiilor care doresc sa beneficieze de serviciilor noastre intr-un mod dedicat, personalizat, simplu si eficient.

1. Sistem integrat de testare online

Companiile interesate pot beneficia pe baza unui cont de administrare de sistemul de testare oferit de site-ul nostru. Daca doriti testarea propriilor angajati sau doriti organizarea unui examen in faza initiala a unui interviu de angajare, Invata-Online.ro reprezinta solutia perfecta. Veti economisi in primul rand timp si resurse pretioase. Veti putea programa pentru interviu doar persoanele cu sanse reale si care se potrivesc profilului Dvs.

Totul intr-un mod simplu. Adaugati unul sau mai multe seturi de intrebari, le grupati intr-un examen, stabiliti nota fiecarei intrebari precum si ponderea in examen. In plus sectiunea de administrare a testelor este simpla si intuitiva, nu aveti nevoie de cunostinte tehnice. Intrebarile pot fi intrebari cu un singur raspuns corect, intrebari cu mai multe raspunsuri corecte, raspuns liber etc.

Examenul poate fi sustinut de la orice calculator conectat la Internet, iar raspunsurile se salveaza in baza de date pentru o evaluare viitoare sau stocare.

Va intereseaza sa primiti feedback din partea clientilor firmei Dvs? Nimic mai simplu ! Acestia pot completa unul din formulare de feedback online, al carui continut il administrati, iar rezultatele le folosit in mod statistic sau pentru imbunatatirea serviciilor sau produselor oferite.

2. Sistem dedicat si personalizat de cursuri online

Doriti sa organizati pentru angajatii companiei Dvs un curs online astfel incat acestia sa poate studia fara a se deplasa la un centru de training in timpului programului? Simplu si eficient Invata-Online.ro reprezinta solutia de care aveti nevoie. Ne furnizati documentatia cursului (care poate coninte elemente diversificate: text, imagini, PowerPoint, Flash, filme etc) pentru a o integra in sistemul de e-learning sau o integrati chiar Dvs. Creati un set de examene, teme si seminarii pe care angajatii Dvs. trebuie sa le sustina. Trainerul urmareste evolutia fiecaruia cursanti, notele obtinute, temele realizate etc.

Pentru mai multe detalii precum si o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop