Cursuri online html, css, php, linux | Invata-Online.ro

Grafica si Design in Photoshop

Curs Grafica si Design in Photoshop

Legat de acest curs

cu predare

Grafica si Design in Photoshop se adreseaza graficienilor, designerilor web, fotografilor profesionisti sau amatori precum si pasionatilor de grafica digitala care vor sa stapanesca programul Adobe Photoshop.


Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
160 RON 160 RON 130 RON
Demo Grafica si Design in Photoshop Inscrie-te la Grafica si Design in Photoshop


Prezentare generala
Daca esti interesat de grafica vectoriala, identitate de companie, efecte de imagine sau retusare photo, acest curs este pentru tine !

Chiar daca nu doresti sa lucrezi ca designer sau grafician profesionist, cunostintele acumulare la curs sunt necesare oricui. Vei sti sa micsorezi imagini, sa indepartezi efectul de "ochi rosii" din fotografii, vei putea sa retusezi fotografia preferata, astfel incat sa anumite elemente nedorite sa dispara etc.

Cursul prezinta urmatoarele avantaje:
  • Se prezinta programul Adobe Photoshop care contine unelte moderne, eficiente, folosite in prezent de catre designeri, graficieni din intreaga lume.
  • Se pune accent pe aplicarea in practica a informatiilor acumulate, pe exemple si exersarea lor, iar cunostintele teoretice isi au un rol bine definit si prezinta concepte obligatorii de inteles
  • Seria de tutoriale video (exista un tutorial video pentru fiecare concept important prezentat) prezinta pas cu pas, in timp real, cum se ajunge la rezultatul dorit.
  • Cursul ofera o serie de teme ce vor fi realizate de catre cursant. Profesorul responsabil cu acest curs va raspunde la intrebarile cursantului, oferind suport pentru intelegerea materiei si realizarea temelor practice.
  • Examenele cursului sunt gandite astfel incat toate aspectele importante sa fie verificate, iar cursantul sa stie exact acolo unde greseste si ce trebuie sa mai repete.


Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o diploma de finalizare care detaliaza cele invatate, in limba engleza.

Pentru finalizarea cursului si emiterea diplomei de absolvire urmatoarele conditii sunt obligatorii:
  • promovarea examenului aferent fiecarui capitol; Nota minima de promovare pentru fiecare examen este de 80%. Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta reprezinta nota finala;
  • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizata aceasta cerinta si marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. In cazul neacceptarii temei de catre profesor, cursantul are dreptul la inca 2 incercari;
  • toate cerintele necesare finalizarii cursului trebuie indeplinite in maximum 9 luni de la data inscrierii;
Nota: Crytal Mind Academy organizeaza cursul Grafica si design in Photoshop si in varianta cu predare la clasa. In acest caz diploma obtinuta este recunoscuta de Ministerul Educatiei prin CNFPA.
Acces rapid la capitolele demo:
/html-css /php-mysql /linux-basic /linux-server /infosec /javascript /photoshop