Stiri
Reduceri masive de sarbatori
Decembrie 2008

In perioada 05.12.2023 - 05.01.2024 va oferim reduceri de 40% la toate cursurile de pe Invata-Online.ro.
Aceste reduceri nu exclud reducerile pentru elevi, studenti sau someri. Prin urmare, elevii, studentii sau somerii beneficiaza de ambele reduceri.

Echipa Invata-Online.ro va doreste "Sarbatori Fericite !"

Actualizare curs Programator Web1
Noiembrie 2008

Cursul Programator Web 1 a fost imbunatatit cu peste 3 ore de tutoriale video. Aceasta actualizare este vizibila in capitolele "Notiuni de grafica web" si "Realizarea unui site".

In cele 2 capitole, este prezentata pas cu pas, in timp real, constructia primei pagini web (index) dintr-un site al unei firme imaginare.

In capitolul "Notiuni de grafica web" sunt prezentate in cadrul unui tutorial video atat notiuni elementare de Photoshop cat si optimizarea si decuparea designului pentru a fi folosit in pagina web.

In capitolul "Realizarea unui site" este prezentata realizarea codului html si css pentru index-ul acestui site. Acest capitol arata cum se folosesc in mod practic cunostintele teoretice invatate la curs.

Pentru adevaratii hackeri
Noiembrie 2008

In curand vom lansa cursul "Advanced Linux & Infosec" si in varianta online. Programa de studiu si modul de abordare fac din acesta un curs unic pe piata. Detalii

Linux Server Administration
August 2008

Noul curs vine in continuarea primei parti "Linux Basic Administration" si contine concepte de administrare Linux folosite in mediul Enterprise. Vei invata notiuni utile si interesante de la Bash Scripting la compilarea kernelului Linux, prezentarea si configurarea majoritatii serverelor (DHCP,FTP,NFS,Apache,MySql,Postfix,BIND etc), firewall, routing, security etc.

Curs nou - MS Word
Iulie 2008

A fost adaugat cursul Microsoft Word in cadrul platformei Invata-Online.ro. In perioada 09.07 - 01.10.2023 poti beneficia de o reducere de 50% pentru acest curs.

Reducere curs Excel
Iunie 2008

Invata-Online.ro iti ofera o reducere de 50% (da, jumatate) pentru cursul de Excel pana pe 01 Octombrie 2008.

In curand !
Iunie 2008

In cadrul Invata-Online.ro vor fi disponibile in scurt timp urmatoarele cursuri: Linux Server Administration, Advanced Linux & INFOSEC, Programator WEB2 (PHP+MySql), Microsoft Word, Microsoft PowerPoint si OpenOffice. Foloseste formularul de contact pentru a preciza cursul dorit, iar noi te anuntam in momentul lansarii.

Am lansat Invata-Online.ro
Iunie 2008

Crystal Mind Academy a lansat sistemul de cursuri online Invata-Online.ro adresat celor care doresc sa studieze intr-un mod organizat fara a se deplasa in persoana la cursurile noastre.