Stiri
Linux Server Administration
August 2008

Noul curs vine in continuarea primei parti "Linux Basic Administration" si contine concepte de administrare Linux folosite in mediul Enterprise. Vei invata notiuni utile si interesante de la Bash Scripting la compilarea kernelului Linux, prezentarea si configurarea majoritatii serverelor (DHCP,FTP,NFS,Apache,MySql,Postfix,BIND etc), firewall, routing, security etc.

Curs nou - MS Word
Iulie 2008

A fost adaugat cursul Microsoft Word in cadrul platformei Invata-Online.ro. In perioada 09.07 - 01.10.2023 poti beneficia de o reducere de 50% pentru acest curs.

Reducere curs Excel
Iunie 2008

Invata-Online.ro iti ofera o reducere de 50% (da, jumatate) pentru cursul de Excel pana pe 01 Octombrie 2008.

In curand !
Iunie 2008

In cadrul Invata-Online.ro vor fi disponibile in scurt timp urmatoarele cursuri: Linux Server Administration, Advanced Linux & INFOSEC, Programator WEB2 (PHP+MySql), Microsoft Word, Microsoft PowerPoint si OpenOffice. Foloseste formularul de contact pentru a preciza cursul dorit, iar noi te anuntam in momentul lansarii.

Am lansat Invata-Online.ro
Iunie 2008

Crystal Mind Academy a lansat sistemul de cursuri online Invata-Online.ro adresat celor care doresc sa studieze intr-un mod organizat fara a se deplasa in persoana la cursurile noastre.