Cursuri
Linux Basic Administration
Linux Basic Administration se adreseaza acelor persoane care nu au experienta in Linux sau cunosc anumite concepte dar nu intr-un mod organizat si doresc sa acopere golurile ramase. Nivelul de prezentare este mediu ca si dificultate.
Scopul cursului este de a forma sau consolida bazele OBLIGATORII de cunostinte ale oricarei persoane doritoare sa lucreze ca Administrator de Sistem.


Persoana Fizica Persoana Juridica Redus
160 RON 210 RON 130 RON   

Prezentare generala
Cursul "Linux Basic Administration" este primul dintr-o suita de 3 cursuri alaturi de "Linux Server Administration" si "Advanced Linux & INFOSEC". Aceste 3 cursuri ofera o imagine completa si de ansamblu asupra modului de organizare si de administrare a unui sistem Linux din mediul Enterprise.

Cursul este format din 9 capitole organizate astfel incat parcurgerea lor sa fie cat mai logica, iar notiunile prezentate sa vina pentru cursant cat mai natural.

Dupa promovarea cursului se obtine din partea Crystal Mind Academy o scrisoare de intentie si o diploma de finalizare care detaliaza cele invatate. La alegere, diploma si scrisoarea de intentie pot fi in limba romana sau engleza.

Pentru inscrierea la acest curs nu sunt necesare cunostinte initiale de Linux sau Networking.
Pentru finalizarea cursului si emiterea diplomei de absolvire urmatoarele conditii sunt obligatorii:
  • promovarea examenului aferent fiecarui capitol precum si a unui examen final. Nota minima de promovare pentru fiecare examen este de 80%. Cursantul are dreptul la 3 incercari pentru fiecare examen, iar ultima nota obtinuta reprezinta nota finala;
  • trimiterea temelor de seminar de la capitolele unde este precizata aceasta cerinta si marcarea acestora cu "acceptat" de catre profesor. In cazul neacceptarii temei de catre profesor, cursantul are dreptul la inca 2 incercari;
  • toate cerintele necesare finalizarii cursului trebuie indeplinite in maximum 6 luni de la data inscrierii;
Autor: Andrei Dumitrescu
Are experienta reala de peste 5 ani cu sisteme Linux folosite in mediul Enterprise si a desfasurat numeroase proiecte pentru firme din tara si din strainatate.
De 2 ani lucreaza ca trainer la Crystal Mind Academy pentru cursurile Cisco CCNA si Linux.