DESPRE NOI
Crystal Mind Academy este o institutie privata, academie Cisco, avand misiunea de a deveni lider de piata pe segmentul de cursuri din domeniul IT si al Limbilor Straine. Detalii

Invata-Online.ro este un produs Crystal Mind Academy reprezentat printr-o performanta platforma e-learning avand drept scop organizarea de cursuri si teste online.

Traim in secolul vitezei si timpul nu este niciodata suficient. Dorinta de a promova profesional, de a te reorinta sau de a acumula noi cunostinte in domeniul in care activezi deja se loveste de imposibilitatea de a iti imparti mai bine timpul astfel incat sa poti participa efectiv la diverse cursuri de pregatire si perfectionare.


Sub deviza "Learn Online Better" si bazandu-se pe experienta Crystal Mind Academy in organizarea de cursuri "in corpore", Invata-Online.ro are misiunea de a iti furniza cea mai eficienta solutie de pe piata romaneasca pentru training-ul online de la distanta.

Sistemul e-learning Invata-Online.ro este creat in intregime de catre specialistii nostri, acopera neajunsurile celorlalte produse similare de pe piata, inglobeaza cele mai noi tehnologii Web ( PHP, MySql, CSS, Ajax, JavaScript si Flash) si isi propune sa ii ajute intr-un mod eficient pe cei care nu pot lua parte in persoana la cursurile noastre, dar care isi doresc cu adevarat sa se initieze sau perfectioneze fie in domeniul IT fie in cel al Limbilor Straine.
MAI MULT...

Cursuri curente
Programator Web 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
MAI MULT...

Linux Basic Administration

Cursul se adreseaza acelor persoane care nu au experienta in Linux sau cunosc anumite concepte dar nu intr-un mod organizat si doresc sa acopere golurile ramase. Nivelul de prezentare este mediu ca si dificultate.
Scopul cursului este de a forma sau consolida bazele OBLIGATORII de cunostinte ale oricarei persoane doritoare sa lucreze ca Administrator de Sistem.
MAI MULT...

Testeaza-ne!
Esti profesor?
Convinge-te de calitatea cursului dorit accesand sectiunea demo a acestuia inainte de inscriere. Vei avea acces la o parte din documentatie, examene etc pentru fi sigur ca vei studia exact ce-ti doresti. Daca dispui de un curs de calitate pe care vrei sa-l integrandu-l in sistemul Invata-Online.ro, contacteaza-ne!
STIRI
In curand !
04.Apr.2008

In cadrul Invata-Online.ro vor fi disponibile in scurt timp urmatoarele cursuri: Linux Server Administration, Advanced Linux & INFOSEC, Programator WE

MAI MULT ...
Am lansat Invata-Online.ro
03.Apr.2008

Crystal Mind Academy a lansat sistemul de cursuri online Invata-Online.ro adresat celor care doresc sa studieze intr-un mod organizat fara a se deplas

MAI MULT ...